03 juni 2007

Hjem, kjære hjem!

Vi kommer hjem! På sommerferie, altså. 6. juli, etterat alle eksamener for barna er unnagjort og skolen over for dette året, setter vi oss på flyet med nesen vendt nordover. Det blir litt rart å komme til hjembyen på ferie. Men livet blir anderledes enn man hadde tenkt av og til.

Vi blir i Stavanger 2-3 uker og reiser så sannsynligvis til Nord-Norge en ukes tid. Så nå er dere advart! Vi setter selvfølgelig stor pris på om dere alle kan legge feriene deres rundt dette tidspunkt slik at vi kan treffe dere alle hjemme, men om dere nå absolutt må tenke bare på dere selv og dra på ferie akkurat da, så jaja, deres tap.

Men noen blir kanskje hjemme da? Vi håper!

4 kommentarer:

Jojo sa...

For en aldeles fornøyelig blogg! Denne blir lagt til favorittlinkene mine! Men hvem er det somskriver - Stein eller Else Berit, eller deler dere på det? Kjempemorsomt!!!!!

Ingvild sa...

Karianne og foreldrene hennes håper dere er i nordnorge 29.juli, for da står den store barnedåpen! :-)

Forøvrig veldig artig å se og lese om dere der borte på den andre siden av verden!

Arne og Brit sa...

Hei Else Berit og Stein...
Endelig har vi fått stell på PC, mail og bloggsystem og omtrent i skrivende øyeblikk (18.08.07) har vi fornøyelsen av å lese alt fra starten av fra da dere kom ned.
Arne ble kreftoperert i mai (ser lovende ut) etter 5 uker med cellegift og stråling. Brit hjerteoperert for 3.dje gang i år, senest i juli.
Vi var på ferie i Danmark hvor hun ble syk og vi måtte returnere etter ei lita uke. Ellers har vi utrolig godt humør og har det bra. I Danmark traff vi også Knut Terje. Han overnattet ei natt på hotellet som vi bodde på, før han returnerte til Stavanger via Fredrikshavn. Snakkes senere!

doffi sa...

hei christoffer her dani fortalte meg om siden her sorry at jeg ikke var hjeme. jeg hvar på tysnes da.